ENGLESKOLEN Danmark

Vi uddanner englehealere med englekontakt fra Januar 2018

Sammen med terapeut og englehealer Louise Sofia Rørbech har jeg Engleskolen Danmark. Vi er begge uddannet englehealere ved Paul Skorpen fra Theosis Institute i Tyskland. Louise er derudover bl.a. uddannet psykoterapeut.

Vi mødte hinanden på engleuddannelsen, hvor vi skabte kontakt til hinandens primære guider, som viste sig at være ærkeengle. Det var en meget kraftfuld oplevelse, som blev hver vores guideline de følgende år, hvor vi ikke havde kontakt.

3 år efter, i 2016, tænkte jeg på Louise igen, og et par dage senere fik jeg en mail fra hende. Vi oplevede en meget høj energi i vores første telefonsamtale og 10 minutter inde i vores snak havde vi startet Engleskolen Danmark. Et hjertebarn for os begge.

Når vi kobler vores energier og arbejde sammen, oplever vi simpelthen et løft af den anden  verden, og vi mærker stor opbakning og glæde omkring projektet - ikke mindst fra englene gennem synkronisitet.

Vi er også enige om, at engleenergi skal LEVES. Derfor underviser vi i, hvordan du kan få englene med i dit liv og din hverdag.

Vores kurser henvender sig både til dig, der gerne vil have englene med i dit liv til selvhealing og guidence OG dig, der arbejder som healer og gerne vil have englene med i dit arbejde.
I 2018 starter vores første hold på vores uddannelse til ENGLEHEALER (København). Og til marts 2018 starter uddannelsen i Aalborg. LÆS MERE HER

Du kan følge engleskolen på Facebook
og på www.engleskole.dk

GÅ TIL ENGLESKOLENSHJEMMESIDE

UDDANNELSE ENGLEHEALING i AALBORG  - start den 24/3 - 2018

7 eller 10 moduler i bl.a. karmisk healing og hjertehealing med engle


LÆS MERE HER
  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director

Det siger andre kursister om vores kurser:

"Alletiders englekursus, både øjenåbner og oplukker på mangfoldig vis. Line og Louise formår at formidle dybfølt visdom, som ligger i os allesammen, med blid kærlighed og frisk humor. Jeg har fået gode redskaber, som jeg har implementeret i min daglige praksis, som hjælper mig med at finde tilbage til mit sande Jeg, som styrker min bevidsthed for energierne omkring mig og bringer mig tættere sammen med mine engle og guddommelige vejledere som aldrig før. ✨ Ordene kan ikke beskrive, hvad hjertet har at fortælle. Det må simpelthen opleves og kan 100 % anbefales. " Antje Lange

"Jeg kan varmt anbefale Engleskolen Danmark. Louise og Line er helt igennem fantastiske til det de laver. De har en varm imødekommende energi. Men vigtigere er; De kan deres kram. Min oplevelse med Engleskolen Danmark har været et positivt løft til mine healings evner. Efter jeg har taget grundkursus i engle healing er der også kommet rigtig meget intuitivt med i mine behandlinger. Jeg har fået klar og meget bedre kontakt til egne skytsengle og ærkeengle". Dennis Søderkvist