ENGLEHEALING OG GUIDENCE

Englehealing

Engleguidence

Selve healingen tager mellem 45 - 60 min., og du ligger på en briks under et tæppe og slapper af mens healingen foregår.

Når healingen begynder, sidder jeg ved dine fødder og starter kommunikationen med englene (den er reelt startet lige inden du kommer). Herefter arbejder jeg som kanal for englene og de universelle energier, hvor de renser dine energifelter/chakraer ét for ét i det tempo og på den måde, der er rigtig for dig. Jeg behøver ikke nødvendigvis at vide noget om din situation, inden vi begynder - englene kender dig.

Healing af energifelter
F.eks. er det store mavechakra (solar plexus) ofte et centralt energifelt også for evt. negativ energi og blokeringer. De fleste kender dét, at få ondt i maven over en situation, eller dét at noget går direkte i maven. Et solarplexus chakra i ubalance kan virke som en svamp for uhensigtsmæssig energi.
Andre centrale chakraer er hjertechakraet og halschakraet. Halschakraet er center for vores behov for kontrol, og det er ikke usandsynligt, at du oplever ophobet energi, der presser indvendigt i dette område.

Din healing
Hvad der sættes fokus på under en englehealing og oplevelsen af en englehaling er meget individuel.

Er det din første englehealing hos mig, tager vi en efterfølgende snak (ca. 30 min.), der fungerer som en engleguidence, hvor jeg videregiver beskeder fra englene til dig og fortæller dig, hvordan du selv kan understøtte healingen. Den første healingssession varer derfor ca. 90 min.
Efterfølgende sessioner tager ca. 75 min..


Engleguidence foregår for det meste i forbindelse med en healingssession.

Jeg tuner ind på din og englenes frekvens og modtager beskeder som billedmetaforer, kropsfornemmelser, ord osv. Dette videregiver jeg til dig, som på den måde får tømt den inbox, hvor der ligger englebeskeder.

Englene hjælper dig, healer dig og guider dig i dit liv, således at du får mulighed for at leve et liv med glæde, flow, frihed, balance og hvor du får mulighed for at bringe dine potentialer i spil. Derfor har de måske igennem et stykke tid forsøgt at vække dig til deres frekvens/dimension. Måske har du mærket et kærligt nærvær, du ikke kunne se. Måske har du oplevet magiske tilfældigheder. Måske har du fået "gaver" i form af fjer, bøger, kort og andet med et relevant budskab, som er kommet dumpende.

Måske føler du bare, at der må være noget mere et sted eller at noget kalder på dig.

Det er også helt O.K. bare at være nysgerrig.

Fjernhealing og telefonguidence

Englehealing(er)/guidence i klinikken kan evt. suppleres med fjernhealinger, hvor du ligger hjemme hos dig selv. Her følges healingen op af en telefonsamtale, hvor jeg viderebringer beskeder. En fjernhealing varer 70 min. inkl. telefonsamtale. Den kan også foregå om aftenen.

Ønsker du en aften-fjernhealing mellem kl. 20 og 22, kan du bestille tid til dette ved at sende en mail til: [email protected]Bestil tid via ON-LINE -Booking HER
KARMISK HEALING
ON-LINE KURSUS OM ENGLE
 1. englehealing spirituel healing gavekort aalborg engleguide Line Rune Balling
  Engleklinikken i Aalborg
 2. englehealing spirituel healing gavekort aalborg engleguide Line Rune Balling
  Engleklinikken i Aalborg
 3. englehealing spirituel healing gavekort aalborg engleguide Line Rune Balling
  Engleklinikken i Aalborg

Hvad siger andre, der har oplevet Englehealing, workshops m.m.

Klik på teksten for at læse flere
 1. Om workshop
  Om workshop
 2. Om engleworkshop
  Om engleworkshop
 3. Om workshop
  Om workshop
 4. Om session med englehealing og guidence
  Om session med englehealing og guidence
 5. Om engleworkshop
  Om engleworkshop